torsdag 26. februar 2015

Last day in Siem Reap

Siste dagen i Siem Reap fikk jeg mulighet til å besøke PTTC, Provincial Teacher Training Center som UiA har samarbeidet med i mange år. Ble veldig godt mottatt av rektor Leav (på bildet over) og hans høyre hånd Neang. Gøy å se skolen og området, og veldig fint å treffe dem!

Tuk-tuk-sjåføren denne dagen tok oss en runde rundt i byen, blant annet for å se stedet der Petter har bodd de gangene han har vært her. Det lyktes dårlig, men vi fant en av restaurantene han har anbefalt 
og hadde en fantastisk lunsj der!

På vei til flyplassen, dro vi innom barnehjemmet som vi besøkte da vi kom til Siem Reap tidligere i uka, og som gjorde så sterkt inntrykk. Besøket denne gangen handlet om å overlevere en pengegave som ble samlet inn i gruppa dagen før. 

Det er stort behov for hjelp til denne typen arbeid. Hvis du kan tenke deg å støtte dette barnehjemmet med en pengegave, så ta gjerne kontakt. Det mest presserende behovet akkurat nå, handler om å få kjøpt et eget landområde for å sikre videre drift av barnehjemmet. Til det trengs fortsatt ca 300.000 NKr (42.000 US$).
Mer om barnehjemmet finner du her:



Ingen kommentarer: